Stadion De Wageningse Berg opent deuren tijdelijk voor sportverenigingen

Nu buiten sporten op afstand weer is toegestaan, opent Stadion De Wageningse Berg haar deuren voor sportverenigingen die extra buitenruimte nodig hebben voor hun trainingen. Afgelopen donderdag was Ona 53 de eerste vereniging die gebruik maakte van deze mogelijkheid.

De gemeente zocht naar mogelijkheden om zoveel mogelijk Wageningse sportverenigingen de mogelijkheid te bieden om weer te kunnen sporten binnen de huidige corona-maatregelen. Aangezien Future Center Wageningen sport en bewegen hoog in het vaandel heeft staan, draagt zij graag haar steentje bij aan het verzachten van de bijzondere situatie.

De eerste en tweede selectie van Ona 53 trainen de komende drie weken op donderdag in het stadion. Uiteraard wordt daarbij voldaan aan alle corona-regels. Dit betekent ook dat er geen mogelijkheid is voor familie of andere toeschouwers om de trainingen bij te wonen.

In principe kunnen ook andere sportverenigingen de komende weken gebruik maken van het veld. Geïnteresseerde verenigingen kunnen daar contact voor opnemen met de gemeente Wageningen via het email-adres corona.sport@wageningen.nl. De openstelling van het veld geldt tot 1 juni en er is beperkt plaats.